-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Mewtwo rosa plysch

340,00 kr

Denna mewtwo är en utveckling av den vanliga mew, och i jul är det säkert en present att ge till din son eller ett nära barn, eller om du har ett vuxet pokemonfan, varför inte? han kommer säkert att älska den.
Den rosa Mewtwo plysch är en vacker plysch från den berömda Pokemonspelsserien. Den här plyschan är tillverkad av rosa tyg och är cirka 30 cm hög. Den har en fållad mun och glänsande svarta ögon som gör den särskilt uttrycksfull. Mewtwos karakteristiska spetsiga öron och långa nos är också korrekt återgivna, vilket gör det här plyschet till ett bra tillägg till alla Pokémon-samlingar.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mewtwo plysch Pokemon plysch Material: Bomull

Super Mewtwo

Den här plyschan kan anses vara stor, den mäter ca 28 cm och ditt barn kommer att bli förälskat i den bara på grund av dess storlek. Hans armar, mage och långa rosa svans är en inbjudan till att gosa med honom. Den här bedårande Mewtwo-plyschan är i rosa och mäter 28 cm i höjd. Den är tillverkad av mjuka och fluffiga material, perfekt för kramar och kyssar. Ögonen är gjorda av glänsande svart plast och kronan på hans huvud är ljusrosa. Mewtwo är en av de mest populära Pokémon, så det här plyschet kommer att bli ett bra tillägg till alla fans samling!

Pokémon-samlingen

Kolla in hela vår samling av andra pokemon än Mew, där du kan hitta alla typer av pokemon du vill ha och kanske din favorit.
Mewtwo plysch Pokemon plysch Material: Bomull

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Storlek

28cm

Färg

Violett