-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Gosedjur Pokémon Groudon

143,00 kr155,00 kr

Känner ditt barn till den berömda tredje generationens legendariska Pokémon? Om inte bör du visa dem vår fantastiska Pokémon Groudon-plysch.

Groudon är en Pokémon som representerar jordelementet, dess kropp är röd och grå, den har imponerande klor på vart och ett av sina ben, men även blad i slutet av svansen.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En massiv, tvåbent varelse!

Groudon är en tredje generationens legendarisk Pokémon av Sol-typ.
Det är en massiv, tvåbent, dinosaurieliknande varelse.
Om ditt barn älskar att se Pokémon behöver de sällskap att titta på, för det har vi vårt vackra Pokémon Groudon-plysch.

Pokémon Groudon plysch är en fantastisk present för fans av Pokémon-serien! Den här vackra plyschleksaken är tillverkad av högkvalitativa material, vilket ger den ett fantastiskt utseende och känsla. De ljusa ögonen och de snygga ansiktsdetaljerna ger Groudon ett busigt och älskvärt utseende.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbasaur eller Squirtle? Frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller en nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår samling av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Röd

Matériau

Coton

Storlek

28cm