-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Meowth Pokémon

454,00 kr

Även om Meowth är en pokémon som står på fiendens sida är han mycket välkänd, och varje gång han dyker upp besegras han av både pikachu och ”mästare”.Den här plyschpokémonen är en av de plyschleksaker som du inte får missa i ditt hem, och den representerar en stor del av pokémonhistorien.

Pokémon Meowth plysch är en bedårande plysch av den berömda karaktären från Pokémon-franchisen. Meowth är en liten beige katt med långa spetsiga öron och en piskliknande svans.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Pokemon Plush Miaouss Pokemon Plush a7796c561c033735a2eb6c: Beige

Meowth

Den här Meowth-pokémonen är inspirerad av maneki-neko, en katt som har stor betydelse i Japan. Ge denna vackra pokémonplysch till ett barn i ditt liv så kommer de säkert att bli väldigt glada.
Pokémon Meowth plysch är en idealisk gåva för fans av tecknade serier och videospel. Den är tillverkad av mjukt plyschmaterial, vilket gör den mycket behaglig att röra vid.
Meowth är en mycket populär Pokémon bland både barn och vuxna, eftersom han är mycket älskvärd och förtjusande. Den här plyschan kommer garanterat att glädja sin mottagare!

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbasaur eller Squirtle? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!

Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Beige

Storlek

25cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 8 ans