-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Gosedjur Pikachu Pokemon Gentleman

454,00 kr738,00 kr

Lägg till den här Pokémon pikachu plysch till din samling! Gentleman pikachu är en unik version där barn kan föreställa sig den här pikachu som en speciell Pokémon för ceremonier. Med en fluga som ger en mer formell look är den här pikachu redo för alla speciella tillfällen.

Om du letar efter den perfekta presenten till ett Pokemon-fan, så leta inte längre än till Pokemon Pikachu Gentleman Plush! Den här charmiga lilla nallen är klädd i en elegant kostym. Pikachu är särskilt känd för sin kraftfulla elektricitet. Denna unika egenskap har gjort honom till en av de mest populära karaktärerna i serien, vilket förmodligen är anledningen till att den här plyschan är så populär.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Pokemon Pikachu Gentleman Plush Pokemon Plush a7796c561c033735a2eb6c: Gul

Finns i tre storlekar

Den här mer formella versionen av pokemonplugget finns i tre olika storlekar så att du kan köpa den som passar bäst för dina behov. Ta tillfället i akt att göra ditt barn lyckligt!
Pokemon Pikachu Gentleman Plush är en plyschleksak av hög kvalitet med den ikoniska Pokemon-figuren Pikachu. Leksaken är tillverkad av mjuka och silkeslena material, vilket gör den mycket behaglig att röra vid. Ansiktsdetaljerna är extremt realistiska och de livliga färgerna kommer att ge din Pokémon-plyschsamling nytt liv.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbasaur eller Squirtle? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!

Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Gul

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 8 ans

Storlek

50cm, 60cm, 80cm