-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Plusch Marchall Ty Paw Patrol Nyckelring

193,00 kr

Un porte-clé est un accessoire utile pour rassembler vos clés dans le but de ne pas les perdre. Un joli porte-clé stylé avec une petite peluche Marcus Ty Pat’ Patrouille portrait du personnage des dessins animés sera agréable à voir et à porter.
Marcus Ty est un patrolien dans l’univers de Paw Patrol. Il est intelligent et toujours prêt à aider. Son uniforme est bleu et il porte un casque blanc. Marcus Ty aime les missions d’exploration et les choses excitantes. Les patrouilleurs lui font confiance pour mener les missions les plus difficiles.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Marcus Ty Pat' Patrol Plush Key Chain Material: Bomull

Nyckelring i söt plysch

Välj denna nyckelring dekorerad med en miniatyr av Marchall, den lilla hunden från Paw Patrol, för att göra din egen personlig.

Nyckelringen i plysch Marchall Ty Paw Patrol är en hjälte från den fransk-belgiska animerade TV-serien “Ty”. Han är ledare för patrullen som består av 6 valpar och 1 vuxen. Varje medlem har ett färgglatt halsband med sitt namn och en distinkt logotyp. Paw Patrol uppdrag är att hjälpa andra och lösa mysterier. De bor i en barack tillsammans med sin ledare, Marchall. Skaparna av serien ville att han skulle vara huvudpersonen eftersom de trodde att barn skulle vara mer attraherade av en valp än av en vuxen.

Paw Patrol till undsättning!

Upptäck vår otroliga samling av Plysch Paw Patrol och ge dig ut på äventyr med Ryder, Marchall, Rubble och alla deras vänner!

Det är den perfekta samlingen för alla barn som är fans av den berömda tecknade serien!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans