-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Marchall Dalmatiner Paw Patrol

227,00 kr

Barnens bästa vän, Marchall plyschhund, denna plyschhund i tangdräkt är modig. Han är den roligaste i Paw Patrol-gänget. Han älskar att dela ditt barns glädje med all sin entusiasm.

Om du gillar söta valpar är den här dalmatinern Marchall i plysch från Paw Patrol något för dig!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Zuma Pat' Patrouille Labrador Plysch Material: Bomull

Marchall, den lilla dalmatinern!

Denna Marchall Paw Patrol plysch vill vara ännu mer öm och tillgiven med barn.

Marchall Dalmatiner är ett extra mjukt plyschdjur i form av en dalmatinerhund. Gosedjuret är perfekt för gos och lek med familjen. Marchall stora svarta ögon gör honom oemotståndlig, och hans vita och svarta päls är supermjuk att ta på. Barn kommer att älska att leka med denna Marchall Dalmatiner plysch, oavsett om det är för en tupplur eller för att ta ett souvenirfoto med honom!

Paw Patrol till undsättning !

Upptäck vår otroliga samling av Paw Patrol plyschleksaker och ge dig ut på äventyr med Ryder, Marchall, Rubble och alla deras vänner!

Det är den perfekta samlingen för alla barn som gillar den berömda tecknade serien !

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Storlek

15cm