-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Rocky Paw Patrol Valp

227,00 kr

Med den här gulliga plyschvalpen från Rocky, hunden som är expert på återvinning, kan ditt barn ha kul och hitta på nya historier hela dagen lång. Detta roliga Rocky Paw Patrol plysch är en bra följeslagare, oavsett om det gäller spel eller kramar.

Rocky Paw Patrol valp plysch är en produkt av högsta kvalitet. Den är tillverkad av tjockt, mjukt tyg, vilket gör den mycket mjuk att ta på.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Rocky Pat' Patrol Puppy Plush Material: Bomull

Gosedjur Rocky Paw Patrol

Detta gosedjur föreställer Rocky från Paw Patrol. Han är en tysk schäfer som är så söt och glad! En perfekt present till barn som kommer att älska att gosa med honom!

Rocky Paw Patrol plysch söt valp med sin teamfärgade bandana! Detta mjuka plyschdjur är perfekt att gosa med. Barnen kommer att älska att leka och ha kul med den här valpen från den berömda animerade serien ”Paw Patrol” !

Paw Patrol till undsättning !

Upptäck vår otroliga samling av Paw Patrol plyschleksaker och ge dig ut på äventyr med Rocky, Ryder, Marchall, Rubble och alla deras vänner !

Det är den perfekta samlingen för alla barn som gillar den berömda tecknade serien !

Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Storlek

15cm