-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Rubble Ty Kawaii Paw Patrol

193,00 kr

Människans bästa vän, och även barnens, denna Ty Kawaii plysch Rubble Paw Patrol valp älskar och accepterar till och med att bli dragen i öronen utan att rycka till! Han är ett stort stöd när det blir tufft och delar ditt barns glädjeämnen med all sin entusiasm.

Rubble Ty är ett mycket mjukt och gosigt Kawaii Paw Patrol plyschdjur. Den är gjord av mjuk fleece som är behaglig att ta på, vilket gör den perfekt att gosa med.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Ruben Ty Kawaii Patrol Plush Material: Bomull

Rubble plyschhund

Detta gosedjur med Rubble Paw Patrol är så mjukt och fint! En perfekt present till barn. Med sitt söta leende och sin lilla svans kan han inte vänta med att leka och bli bortskämd av sin husse.

Gosedjuret Rubble Ty Kawaii Paw Patrol är en perfekt present till alla barn som gillar den här roliga serien! Den innehåller seriens huvudkaraktär, Rubble! Han är en bedårande liten gul labradorvalp med en stark karaktär. Med sitt uttrycksfulla ansikte och identiska kropp är denna Rubble Ty Kawaii plysch lätt för små barn att känna igen! Den är också säker på att behaga tack vare sin oklanderliga kvalitet, omsorgsfullt tillverkad av mjuka, bekväma material. Små barn kommer att älska att gosa med denna söta, kramgoa valp!

Paw Patrol till undsättning !

Upptäck vår otroliga samling av Paw Patrol plysch och ge dig ut på äventyr med Ryder, Marchall, Rubble och alla deras vänner!

Det är den perfekta samlingen för alla barn som är fans av den berömda tecknade serien!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

7cm