-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Hello Kitty blå plysch

340,00 kr

Är din dotter ett Hello Kitty-fan? Ge henne då den här blå Hello Kitty-plyschan, den är perfekt för att ge ditt barn lite sötma.

Den söta lilla katten som älskar att baka kakor och har ett hjärta på sin axel. Den här plyschan har den perfekta storleken för att mysa med och ge sig ut på äventyr. Ditt barn kommer att älska att leka med Hello Kitty och ta den med sig vart de än går. Hello Kitty kommer garanterat att bli ditt barns nya bästa vän. Den här förtjusande leksaken är perfekt för barn i alla åldrar och har den ikoniska Hello Kitty-figuren som alla känner till och älskar.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Hello Kitty plysch blå Hello Kitty plysch Manga 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Perfekt för att dekorera din dotters rum!

En touch av mjukhet i vardagen. Ditt barns favoritplyschfigur att bära med sig. Denna spektakulära plysch är perfekt för att dekorera din dotters rum. Hello Kitty-plyschan är tillverkad av mjuka, högkvalitativa material och är redo för kramar och kyssar när som helst.

Den sötaste Hello Kitty någonsin

Hello Kitty är verkligen den sötaste lilla katten på internet. Alla älskar honom och du kan hitta honom i alla möjliga situationer. Upptäck vår fullständiga samling av Hello Kitty-plysch på webbplatsen.
Hello Kitty plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm

Matériau

Coton

Färg

Blå