-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Zamasu plysch

215,00 kr

En söt liten plysch av en av hjältarna i Dragon Ball-manga, Zamasu. Om ditt barn är ett fan av Dragon Ball-universumet kommer det att bli gladast med den här plyschan av den lilla gröna varelsen som du kan hänga upp var som helst. Zamasu-plyschan är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge och ditt barn kommer att älska att mysa med den här mjuka och gosiga leksaken. Dessutom är Zamasu-plyschan en söt och dekorativ möbel som passar perfekt i alla rum i ditt hem. Beställ ditt Zamasu-plysch idag och låt ditt barn upptäcka glädjen i att äga sin egen Zamasu!

Slut i lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Zamasu plysch Dragon Ball plysch Manga a7796c561c033735a2eb6c: Grön

Zamasu

En mjuk plysch för otroliga äventyr i Dragon Ball-universumet. Zamasu är en Kaiô Shins, en skapelsegud. Han kan flyga och kasta energibollar. Den här förtjusande plyschan är perfekt för barn i alla åldrar och kommer garanterat att få ett leende på deras läppar. Missa inte denna vackra Zamasu-plysch!

Dragon Balls kraft i plyschleksaker

Upptäck vår samling av Dragon Ball Plysch med dina favorithjältar. Sangoku, Sangohan eller skurken Freezer. Återupplev alla äventyr i din favorit Dragon Ball med dessa plyschdjur.
Drakboll plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

0-15 ans

Taille

22cm