-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Boo Dragon Ball plysch

454,00 kr

Upptäck vår otroliga Boo Dragon Ball-plysch, en av huvudpersonerna i Dragon Ball-serien.

Ett mjukt plysch för att fortsätta äventyren i din favoritmanga tillsammans med ditt barn.

Boo Dragon Ball plysch är en mjuk och gosig leksak som alla barn kommer att älska. Den här supersöta och gosiga leksaken kommer garanterat att bli ditt barns nya bästa vän. Boo Dragon Ball plysch är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge. Ditt barn kommer att älska att mysa med den här bedårande leksaken. Denna söta och gosiga leksak är perfekt för barn i alla åldrar. Den är mjuk och gosig, vilket gör den till en idealisk följeslagare vid läggdags eller lektid.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Boo Dragon Ball Plush Manga Plush Storlek: 30cm

Den onda killen Boo

När människorna på jorden precis hade börjat gå, släppte trollkarlen Bibidi ut monstret Boo för att dominera universum. Utnyttja den här Dragon Ball Boo plyschan för att skapa samma scenarier som i manga med ditt barn.

Dragon Balls kraft i plyschleksaker

Upptäck vår samling av Dragon Ball Plysch med dina favorithjältar. Sangoku, Sangohan eller skurken Freezer. Återupplev alla äventyr i din favorit Dragon Ball med dessa plyschdjur.
Drakboll plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Taille

30cm

Matériau

Coton

Couleur

Rose