-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Vändbar plysch – jultomten

170,00 kr

Detta är en fascinerande leksak som ditt barn skulle älska att ha. Den berömda jultomten möter snögubben på sin resa, vänd bara på leksaken för att ge honom sin nya roll. En rolig historia med denna vändbara plysch som kommer att förföra ditt barn. Vi älskar honom i sin snögubbsform och fruktar honom lite, men vi tycker också bäst om honom i egen hög person när vi lägger honom ner för att se honom i ögonen. Det här charmiga vändbara plyssetäcket kommer garanterat att hålla dig varm och torr året runt. Under tiden kan du njuta av äran att umgås med prinsessor, berömmelse och framgång.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En julklapp i julklapp

Den här leksaken är så mjuk och trevlig att titta på att ditt barn kommer att älska att gosa med den i sängen tillsammans med sin lilla berättelse. Ge honom den här plyschan i julklapp, hans glädje kommer att bli enorm. Den vändbara snögubben Santa Plush är en charmig och unik leksak som är perfekt för barn i alla åldrar. Den här gosiga snögubben är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet och kommer garanterat att bli en uppskattad del av ditt barns julminnen.

Upplev julens glädje och anda

Njut av julen tillsammans med ditt barn med våra juliga gosedjur. Dessa gosedjur är speciellt utvalda för att fylla ditt hem med kärlek.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Röd

Matériau

Coton

Tranche d'âge

>3ans