-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Grå talande julhamster plysch

284,00 kr

Den här gosedjuret är en söt liten grå hamster med en tomtemössa och en liten halsduk. Dessutom kan den här hamstern prata! Han kan imitera vad du säger. Den fungerar med AAA-batterier.

Batterier ingår inte.

Skäm bort ditt barn som älskar allt som är pälsigt och sött med den här julhamsterplyschan. Den här gosiga leksaken är perfekt för julmys och kommer snabbt att bli ditt barns nya bästa vän. Tillverkad av mjuka material av hög kvalitet är julhamsterplyschan byggd för att hålla länge och kommer att ge oändliga timmar av skoj och sällskap.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Grå talande hamster Plugg Otter Pluggdjur a7796c561c033735a2eb6c: Grå

I fantastisk hamster.

Har ditt barn alltid drömt om att ha en hamster? Och den här kan prata! Ge honom den här roliga julplyschan så att han kan imponera på sina vänner och sin familj genom att imitera dem.

Uttern din nya bästa vän

Uttern är ett mycket lekfullt djur. Den är mycket sällskaplig och älskar att umgås med människor. Dess goda humör smittar av sig, så bli inte förvånad om du ler och skrattar högt när du har en utter i ditt hem. Det är ett väldigt gulligt djur som vi älskar att krama. Hitta alla våra gosedjur med utter på hemsidan.
Plysch med utter

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grått

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

15cm