-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Halloween fladdermus uggla plysch i paljett

227,00 kr

Denna vackra glittriga plysch är en TY-plysch i paljett. En uggla klädd som en fladdermus speciellt för Halloween. Den här förtjusande lilla plyschugglan är den perfekta leksaken för ditt barn. Han kommer att älska sin mjuka kropp och sina stora ögon. Dess storlek är idealisk för att gosa med och den kommer säkert att bli ditt barns bästa vän. Den här förtjusande lilla leksaken är den perfekta gosskompisen för ditt barn.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Halloween Sequin Uggla Plysch Djur Plysch Material: Bomull, Sequin

Halloween

Ha en glittrig semester med det här vackra TY Halloween-plustret. Paljetterna är vändbara vilket kan ge olika färger och utseenden. Så tveka inte att lägga den här söta ugglan i din korg, ditt barn kommer att bli förtjust över att ha gjort det!

Den klokaste av alla forskare..

Ugglan är känd för sin djupa koppling till visdom och intuitiv kunskap. Den kommer att föra in all den intelligens du behöver i ditt hem. Den kommer att föra in livets magi i ditt hem. Upptäck hela kollektionen av våra uggleplyschor.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton, Sequins

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

15cm

Färg

Orange, Svart