-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Julhjort plysch för barn

477,00 kr579,00 kr

Den här julhjortens plysch är perfekt för barn! Hon är mjuk och gosig och hennes förtjusande ansikte med stora spetsiga öron kommer att få alla att skratta. Hon är klädd i en söt röd och grön kostym och är redo att festa! Barnen kommer att älska att leka med den här plyschan och ta den med sig överallt. Om du letar efter en unik och gosig julklapp till de små i ditt liv, behöver du inte leta längre än till vår förtjusande julhjort-plysch !

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Mjuka material

Den här charmiga plyschade julhjorten kommer garanterat att bli en semesterfavorit för barn i alla åldrar! Den här hjorten är tillverkad av mjukt och gosigt material och är klädd i en festlig röd och grön klädsel med långa horn. Det är den perfekta gosiga följeslagaren för barnen under semestern, eller när som helst på året!

En unik gåva

Letar du efter en unik och förtjusande julklapp till dina barn? Titta inte längre än till vår julhjort i plysch! Vårt plysch är extremt mjukt och är den perfekta mysiga följeslagaren för barn i alla åldrar. Den här hjorten är också det perfekta tillägget till alla juldekorationer. Beställ vårt julhjortplysch idag och gör denna jultid ännu mer speciell för dina nära och kära.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Taille

S: 35 cm et M: 42 cm