-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Julbjörn TY

181,00 kr

En förtjusande TY-plysch, en söt liten julbjörn. Den här lilla bruna björnen håller en sockerbit i sina små tassar. Hans öron och hans gröna och röda tassar påminner om julens färger.

En vacker julbjörn med ljusa ögon och ett strålande leende. Den här leksaken är allt dina barn drömmer om, med sin mjuka vita päls och delikata ingefärsdoft. TY julbjörnar är kända för att vara lojala följeslagare och den här plyschleksaken kommer inte att vara något undantag. Barnen kommer att älska att gosa och leka med den här leksaken i timmar.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
TY Christmas Teddy Bear Plush Christmas Plush Animals Material: Bomull

Julbjörn

Den här lilla björnen bjuder dig på en sockerbit. Hans stora bruna ögon får oss att bli förälskade! Vi vill krama den här nallen och tillbringa en varm vinter med honom. Ge ditt barn en mjuk och varm nallebjörn till jul! Denna varma och mjuka nallebjörn är en fantastisk present till småbarn och barn. Nallebjörnar är ett bra sätt att visa ditt barn hur mycket du älskar dem och ge dem något speciellt att gosa med under de långa vinterkvällarna.

Pappa Björn

Björnen förkroppsligar en gudomlighet, en symbol för makt, förnyelse och till och med kunglighet, eftersom den länge var djurens symboliska kung! Det finns ett mycket starkt band mellan barnet och björnen som alltid finns där för att lugna barnet.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

15cm

Färg

Brun