-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

TY rosa och blå giraff plysch

181,00 kr

Den här lilla plyschan är en fantastisk giraff. Det är en lila giraff med rosa fläckar och stora blå ögon, öron och ben är också blå. Ett gosedjur som tar ditt barn med in i den fantastiska världen av magiska giraffer.

Giraffen är ett av de mest kända djuren i världen. Med sina långa halsar och ben är de ofta de första djur som barn lär sig känna igen. Giraffer lever på Afrikas slätter och är de största landdjuren. Giraffer äter blad från akacia och andra träd. De kan dricka upp till 75 liter vatten om dagen. Giraffer har en tjock hud som skyddar dem från törnen från akaciaträden. Giraffer har en livscykel på 25-30 år.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
TY Rosa och blå giraffpluddjur plysch a7796c561c033735a2eb6c: Rosa

En magisk giraff

Har du någonsin sett en rosa och blå giraff? Berätta för ditt barn de fantastiska historierna om denna magiska lilla giraff. En mjuk plyschleksak som är ett måste!

Vår bästa vän Sophie

Giraffen representerar kvinnlighet och skönhet, ända ner till ögonfransarna. Hon är vacker och invaderar oss med sin grace, sin mildhet, sitt icke-våld och sin känslighet. I hennes närvaro kan man känna hennes kärlekens värme och pälsens mjukhet.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Rosa

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

15cm