-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Söt grå varg plysch

374,00 kr

Du vill ge ditt barn en gåva. Välj den här extremt mjuka grå plyschvargen av kvalitetsbomull. Med sina vackra svarta ögon har han ett charmigt utseende som kommer att förföra barn.

Denna söta lilla grå vargplysch är perfekt för barn och vuxna som älskar vargar! Hon har ett bedårande, känsligt ansikte med ljusa svarta ögon, och hennes gråvita päls är supermjuk. Hennes långa, silkeslena svans är perfekt för kramar och hon älskar att bli klappad. Hon är den perfekta följeslagaren för att slappna av eller gosa med, och kommer att lägga till en touch av nyckfullhet i vilket rum som helst.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt grå varg plysch Material: Bomull

Exceptionell skönhet

Den vackra grå färgen och de långa polerade kanterna gör att den här lilla plyschvargen ser så söt ut. Ditt barn kommer att bli glad att komplettera sin samling med denna underbara leksak. Det här är en förtjusande grå vargplysch! Den är lätt att gosa med och mycket mjuk att röra vid. Hennes päls är silkeslen och hon har stora ljusa ögon som inbjuder till kramande. Den här plyschan är en fantastisk följeslagare för barn, eftersom den hjälper dem att utveckla sin fantasi. Barnen kommer att kunna hitta på alla möjliga historier med den här nallen som medhjälpare. Den är också perfekt för vuxna som letar efter ett lugnande föremål eller en originell dekoration för sitt hem.

Vargen, ett intelligent djur

Visste du att vargar är intelligenta djur som kan utveckla mycket komplicerade jaktplaner för att fånga sina byten? Deras långa svansar gör att de kan hålla balansen när de rör sig. I plysch är de underbara djur på grund av sin täta och mycket mjuka päls. Dina barn kommer att bli glada över att ha en sådan.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

20cm