-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Sibirisk grå varg plysch

397,00 kr

De sibiriska vargarna är tomtens vänliga vargar. De kommer för att göra barnen glada. Din son kommer att se fram emot ankomsten av den här generösa lilla sibiriska plyschvargen.

Den sibiriska gråvargen i plysch är en underbar gåva för barn och vuxna. Den är tillverkad av mjuka och slitstarka tyger, vilket gör den extremt bekväm att hantera. Vargens päls är prickig med svarta spikar, vilket ger den ett vilt och mystiskt utseende. Vargens ögon är djupt och intensivt blå, vilket bidrar till dess karisma. Detta plysch är ett utmärkt sätt att utveckla barns kreativitet och låta dem uttrycka sig fritt.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Min plysch

Söt varg

Den här lilla plyschvargen är så söt med sin grå färg. Din son kommer att bli mycket glad över att ha den här nya sovrumskompisen Den sibiriska grå vargen i plysch är en fantastisk present för vargälskare. På vintern är vargens grå päls särskilt ljus och det är lätt att skilja gråvargar från andra vargar. Sibiriska vargar är också kända för att vara mycket stolta och självständiga. De lever i Sibiriens skogar och stäpper och är mycket svåra att närma sig. Det här plyschet är troget originalet och fångar den vilda vargens essens perfekt.

Vargen, ett intelligent djur

Visste du att vargar är intelligenta djur som kan utveckla mycket komplicerade jaktplaner för att fånga sina byten? Deras långa svansar gör att de kan hålla balansen när de rör sig. I plysch är de underbara djur på grund av sin täta och mycket mjuka päls. Dina barn kommer att bli glada över att ha en sådan.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

28cm