-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Laboon One Piece val plysch

681,00 kr

Är du ett fan av One Piece-manga? Du kommer att älska den här söta Laboon-valen med alla ärr…….

Laboonvalen är en mjuk och fluffig plyschleksak, perfekt för barn och vuxna som gillar att leka med havsdjur. Laboonvalen är en stor mörkblå val med två utpräglade ryggfenor och en lång svans. Den här vackra plyschleksaken av hög kvalitet är tillverkad av noggrant utvalda material för att garantera lång livslängd och mjukhet. Laboonvalen är cirka 42 cm lång och är perfekt för att gosa och leka med. Din son kommer att älska den.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Laboon One Piece Whale Plush Animal Plush Material: Bomull

Laboon, den berömda valen från One Piece

Laboon One Piece-plysch är supermjuk och mycket bekväm, perfekt för att gosa med på kvällen innan du somnar! Laboon valen är en vacker plysch i form av en blåval. Din son kan gosa och leka med valen samtidigt som han kan ge den ett namn. Laboonvalen är väldigt mjuk och gosig, vilket gör den idealisk för att gosa med.

"Havsmonstret

Den oskyldiga valen är en välbekant syn både på grund av sitt oproportionerliga fysiska utseende och på grund av den marina värld som den tillhör. Den förekommer i många berättelser och legender..
Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Taille

42CM

Färg

Blå