-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Stor plysch från Teletubbies

227,00 kr

Välkommen till den färgglada världen av Teletubbies. Är ditt barn ett fan av dessa figurer? Ge honom eller henne en 25 cm hög plyschleksak av hög kvalitet som han eller hon kan ta med sig överallt eller till och med sova med. Tveka inte att få Teletubbies-familjen att växa eftersom var och en har sin egen färg och personlighet.

Teletubbies plysch är en stor plysch för barn. Den är tillverkad av mjuka och behagliga tyger.

Teletubbies äter, sover och leker tillsammans på sin äng bland stora gula blommor. De gillar att äta vaniljsås och sötpotatis, men ibland hittar de trollstavar. När de sjunger ”Hey oh!” kan människor från hela världen se dem. Plyschdjuret Large Teletubbies är en exakt representation av dessa älskvärda karaktärer på TV. Barnen kommer att älska att leka med den här plyschan och ta den med sig överallt. Teletubbies är en fantastisk följeslagare för tupplurar, sagor och lek. De är också en bra present för fans av tv-serien.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Stor Teletubbies plysch Teletubbies plyschdjur Färg: Lila

Teletubbies

Ge dessa Teletubbies till dina barn. De kommer att bli mycket glada över att leka med de gosiga leksakerna från deras favoritserie. Det är idealiskt att stanna i de färgglada karaktärernas fantasivärld. Teletubbies plyschleksaken är en favorit bland barn. Den är mjuk att röra vid och perfekt att gosa med. Barn älskar att leka med den och somna med den.

Alla karaktärerna i din favoritserie i plysch

Upptäck alla våra Teletubbies plyschor i butiken. Ditt barn brinner för den här kultserien, ge honom en fantastisk present med en färgad plysch av hans favoritkaraktär.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Matériau

Coton

Storlek

25cm