-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Jättestor blåval plysch

227,00 kr624,00 kr

Den här förtjusande blåvalen kommer att vara en bra följeslagare för ditt barn. Den här vackra gosedjuret är perfekt för att dekorera ditt barns rum. Det är också en vän som ditt barn kan leka med hela dagen. Med sin supermjuka päls lovar den här söta valplyssen varma och tröstande kramar i tider av stor sorg.
Giant Blue Whale Plush är ett plysch i form av en gigantisk blåval. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk att röra vid. Dess stora storlek gör den perfekt för barn som älskar blåvalar.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Blå jätteval plysch djur plysch Material: Bomull

Blåval i mjuk plysch

Den här ultramjuka blåvalen är väldigt gosig. Dess oskyldiga utseende är en garanti för säkerhet. Dess blå färg kommer att trösta och lugna ditt barn. Och den stora storleken på den här valen gör att den kan användas som kudde. Den blå jättevalen plysch är en mycket söt plysch som är perfekt för barn och vuxna. Den är mycket mjuk och gosig, vilket gör den perfekt för kramar och kyssar. Måtten på detta plysch är 100 cm långa. Den blå jättevalen är ett utmärkt presentval för alla tillfällen.

"Havsmonstret

Den oskyldiga valen är en välbekant syn både på grund av sitt oproportionerliga fysiska utseende och på grund av den marina värld som den tillhör. Den förekommer i många berättelser och legender..
Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe