-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Rosa utter plysch

284,00 kr454,00 kr

Den här söta lilla plyschan är en rosa utter. Ett förtjusande och mjukt djur som kommer att bli en idealisk följeslagare för ditt barn när det vaknar och på tuppluren.

Denna rosa utterplysch är idealisk för barn från 3 år.

Den är tillverkad av mjukt plysch och mycket gosig. Ett originellt sätt att lära sig att älska djur och att utveckla barnens känslighet för djurens välbefinnande.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Rosa utter plysch Plyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 40cm|60cm|80cm

En rosa utter

Har du någonsin sett en rosa utter? Den här älskar att gosa när den inte leker. Hitta på roliga lekar med dina barn genom att introducera dem till detta söta lilla djur. Detta söta rosa utterplysch är mycket mjukt med sin silkeslena päls. Den är väldigt lurvig och har en lång näsa. Hennes ögon är öppna och hon ser väldigt leende ut. Hennes öron är raka och spetsiga. Hon har en lång och tjock svans. Hennes lemmar är muskulösa och starka. Hon är ungefär 30 centimeter lång.

Uttern din nya bästa vän

Uttern är ett mycket lekfullt djur. Den är mycket sällskaplig och älskar att umgås med människor. Dess goda humör smittar av sig, så bli inte förvånad om du ler och skrattar högt när du har en utter i ditt hem. Det är ett väldigt sött djur som vi älskar att gosa med. Hitta alla våra gosedjur med uttermattade djur på hemsidan.
Plysch med utter

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Rosa

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans