-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

TY pastellfärgad uggla i plysch

170,00 kr

Den söta TY-plyschan är en förtjusande pastellfärgad uggla, med sin näsa, sitt horn och sina gyllene ögon kommer djuret att ta din lilla flicka eller pojke till ett fantasiland fullt av sötma och fantasi. Detta gosiga uggleplysch är den perfekta följeslagaren för din lilla. Ugglan är mjuk och gosig och kommer snabbt att bli ditt barns favoritleksak. Med sina ljusa ögon och sitt förtjusande ansikte kommer den här ugglan att få ditt barn att le varje gång det ser den. Uggleplyschan är också ett utmärkt sätt att lära ditt barn om naturens underverk. De kommer att älska att lära sig om dessa fantastiska varelser medan de myser med sin nya bästa vän.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
TY Colorful Owl Plush Purple Owl Plush Animals a7796c561c033735a2eb6c: Lila

TY plush a night friend

Den pastellfärgade plyschan TY är en glad liten uggla som kommer att vakta din lille son och lugna honom när han somnar. Mycket fin dekoration i ett rum, plyschan är också ett samlarobjekt.

Den klokaste av alla forskare..

Ugglan är känd för sin djupa koppling till visdom och intuitiv kunskap. Den kommer att föra in all den intelligens du behöver i ditt hem. Den kommer att föra in livets magi i ditt hem. Upptäck hela kollektionen av våra uggleplyschor.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

15cm