-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Söt gul giraff plysch

170,00 kr227,00 kr

Den här gosedjuret är en söt gul giraff med ett underbart leende och bruna fläckar på kroppen. Den mjuka och roliga giraffen på 18 cm är den perfekta följeslagaren för savannälskare. Den här mjuka och gosiga leksaken är perfekt för barn i alla åldrar och är en bra present för alla tillfällen. Vårt giraffplysch kommer garanterat att få ett leende på ditt barns ansikte, och dess mjuka egenskaper gör den till en perfekt gosskompis. Börja ditt barns samling av pälsiga vänner idag med den här oumbärliga giraffplyschan!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt gul giraff plysch djur plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 12cm|18cm

En förtjusande gourmetgiraff

Baobab är definitivt den söta gula giraffens favoritträd. Tack vare sin långa hals kan hon lätt ta tag i de högsta bladen. Och ja, den här stora ätaren kan äta 25 kilo löv per dag! Den här bedårande leksaken kommer garanterat att få din lille son att le och han kommer att älska att mysa med den.

Vår bästa vän Sophie

Giraffen representerar kvinnlighet och skönhet, ända ner till ögonfransarna. Hon är vacker och invaderar oss med sin grace, sin mildhet, sitt icke-våld och sin känslighet. I hennes närvaro kan man känna hennes kärlekens värme och pälsens mjukhet.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

coton

Tranche d'âge

> 3 ans