-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Pikachu groda plysch

284,00 kr

Det här är vår grodplysch, det är en speciell plysch som är lite annorlunda och din dotter kommer säkert att älska den! Det är en blandning av groda och pikachu, något som aldrig tidigare har setts. Om din dotter älskar pokemons är det här ett bra plysch att lägga till i hennes samling.

Pikachu Frog Plush är en bedårande plyschleksak från den populära Pokemon-franchisen. Den här lilla grodan är cirka 23 cm hög och har en detaljerad design som gör att den liknar originalet Pikachu från den animerade serien. De ljusa ögonen och det söta leendet på den här plyschan kommer att göra den omedelbart populär bland barn. Äldre spelare kommer också att uppskatta dess äkthet och byggkvalitet. Pikachu Frog Plush är gjord för att hålla länge med sin solida konstruktion och är fylld med polyesterpärlor som gör den mjuk att röra vid.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Pokemon Pikachu Kawaii Cartoon Keychain, Barn Plysch Leksaker, Cosplay Spoof Sad Pepe Frog, Söta Room Decor, Plyschdockor Uncategorized a75a4f63997cee053ca7f1: 23cm

Särskild version

Det här grodplyschet är en speciell och mycket sällsynt version av pikachu, vilket gör den unik. Den har en stor mun som grodorna, vilket gör den så realistisk som möjligt. Ett bedårande plysch av den berömda Pikachu grodan! Den här plyschan är tillverkad av mjukt tyg och är mycket behaglig att röra vid. Ögonen är gjorda av plast och näsan är gjord av tyg, vilket ger den ett riktigt kawaii utseende. Plyschan är cirka 23 cm hög och är perfekt för Pikachu-fans!

Realistiska ögon

Ögonen på den här plyschgrodan är gjorda av plast för att de ska vara så nära den riktiga grodan som möjligt. Precis som grodorna är ögonen runda och stora.
Pokemon Pikachu Kawaii Cartoon Keychain, Barn Plysch Leksaker, Cosplay Spoof Sad Pepe Frog, Söta Room Decor, Plyschdockor Uncategorized a75a4f63997cee053ca7f1: 23cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön

Storlek

23cm

Sexe

Unissex

Matériau

Coton