-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Sovande brun nallebjörn

284,00 kr568,00 kr

Upptäck den bruna sömnbjörnen, den plysch som du behöver för att sova gott! Den här nallen älskar att vila, men också att äta (och ja, titta på hans mage…) och att gosa!

Den här bruna nallen ser så mjuk och fridfull ut att du inte kan låta bli att krama honom för en liten tupplur. Han har mörkbrun silkeslen päls, stora bruna ögon och en stor näsa. Han är så söt att du aldrig kommer att vilja lämna honom!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plysch brun sovande björn Plyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 50cm|60cm|70cm|90cm

Sovande brun nallebjörn

Den sovande bruna teddybjörnen är så söt med sitt lilla tuggiga ansikte! Den väntar bara på att du ska ge den stora pussar och kramar! Den här björnen sover djupt, det ser ut som om han inte bryr sig om något i världen, och du vet att det är sant! Brunbjörnar bryr sig inte om någonting. De sover 18 timmar om dagen och äter resten av tiden. Dessa björnar är inte riktigt aggressiva, men de kan vara farliga om de känner sig hotade. Som tur är har du inget att frukta från den här björnen, eftersom den är gjord av plysch.

Pappa Björn

Björnen förkroppsligar en gudomlighet, en symbol för makt, förnyelse och till och med kunglighet, eftersom den länge var djurens symboliska kung! Det finns ett mycket starkt band mellan barnet och björnen som alltid finns där för att lugna barnet.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe