-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Lions gosedjur i muslin och bomull

170,00 kr

Letar du efter ett bekvämt och mysigt täcke till din lilla? Titta inte längre än till Lion-dynan! Den här dynan är tillverkad av muslin och bomull och är mjuk att röra vid och perfekt för att gosa med. Dessutom är den klassad som en A-klassad säkerhetsfilt, vilket ger dig sinnesro i vetskapen om att ditt barn är säkert.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Baby Bomull och Chiffon täcke, mjuk filt för nyfödda, barnens sovdocka, leksak, lugnande handduk Disney Plyschkanin Plyschdjur cb5feb1b73131464637725a2e7: Vit|grå|Orange|Rosa|Röd|Lila

En mysig kram

Detta täcke är också en lugnande handduk gjord av bomullsväv och kommer garanterat att bli din lilla barns favorit. Lion-dynan är perfekt för att mysa, gosa och ge tröst. Den är också maskintvättbar, vilket gör den lätt att ta hand om. Beställ din Lion-dyna idag!

Den store kungen

Lejonet är en symbol för kunglighet, skönhet och säkerhet. Det lämnar aldrig sina ungar i fara. Låt dig inspireras av lejonets energi och ge dina barn det bästa från plyschvärlden!
Lions gosedjur av muslin och bomull Djur Plysch Lion 87aa0330980ddad2f9e66f: 30 cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

30 cm

Färg

Beige, Grått, Orange, Rosa, Violett

Poids

40g

Objectif

Serviette de confort pour dormir ou pour donner au bébé un sentiment de sécurité.
Sécurité de classe A.

Matériau

Tissu de gaze de coton