-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Rolig krokodil plysch

284,00 kr

Denna roliga krokodilplysch är ett koncentrat av mjukhet och kärlek! Den kommer att följa dina barn under hela dagen och kommer att erbjuda en mjuk följeslagare för att följa deras nätter. Dess roliga ansikte kommer att glädja unga och gamla, alltid glad, den här krokodilen kommer att få hela familjen på gott humör.

Krokodilplysch är en vacker krokodilplysch. Den är tillverkad av mjukt tyg av hög kvalitet, vilket gör den mycket mjuk och behaglig att röra vid. Den roliga krokodilplyschan är ett bra val för barn som älskar djur och uppstoppade djur. Den är också perfekt för personer som letar efter en plysch av god kvalitet och hållbar plysch.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Rolig krokodil plysch krokodil plysch djur Åldersintervall: > 3 år

Rolig krokodil plysch

Den här krokodilplyschan med stora, runda och roliga ögon kommer att få dina barn att skratta. Den kommer att följa med dem på alla deras äventyr. De glada färgerna och den mjuka känslan gör den oemotståndlig. Daouueuhhhhhhh, testa din logik med denna roliga men mystiska lilla gröna krokodilplysch.

Våra vänner de lärda krokodilerna

Visste du att krokodiler förutom styrka och kraft också är kunskapens väktare och beskyddare? Deras roll är att utveckla ny visdom och föra den vidare från en generation till nästa. Vilka bättre följeslagare kan du välja för din barn? Upptäck hela vår kollektion av krokodilplysch.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton

Taille

65 cm