-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Rolig rosa flamingo plysch

227,00 kr454,00 kr

Denna färgglada rosa flamingo kommer att följa dina lador överallt. Dess roliga och glada utseende kommer att förvåna de yngsta, och dess sympati bjuder in till lek och upptäckt. Dess mjuka och fluffiga sida gör att de vill gosa och bli gosade.

Barnen kommer att älska den här roliga rosa flamingoplussen. Den har en mjuk och fluffig kropp och kommer med en liten rosa fläkt. Flamingoens ljusa ögon och långa, graciösa hals ger det här roliga djuret en touch av elegans. Små fingrar kommer att ha roligt att röra på lemmarna och kittla halsen på den här plyschan.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Min plysch

Rosa flamingo plysch för rolig

Den här roliga rosa flamingo plyschan kommer att ta med både de yngsta och de äldsta i en glad värld full av humor och ömhet. Ta med den överallt för att förgylla din dag. Den här lilla rosa flamingon är så söt att den garanterat kommer att få dig att le med sina stora ögon och sitt goofy grin. Den är tillverkad av mjuk, gosig plysch och kan tvättas på ytan, så den är perfekt för att gosa med.

Den rosa flamingon är ett tecken på lycka

den rosa flamingon symboliserar den heliga elden, dess fjädrar representerar balans och lycka. Det är ett mycket sällskapligt djur som kommer att ge dig lycka i utvecklingen av dina relationer. Dessutom är den fortfarande det sötaste djuret med sin rosa barbapapa. Hitta alla våra rosa flamingoplattor på kollektionen.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe