-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Stor vit katt plysch

386,00 kr

Vi presenterar vår fantastiska nya vita plyschkatt! Den här kattdjuret mäter 35 cm och är den perfekta följeslagaren för alla lyckliga mottagare. Plyschkattens vita päls är fläckig, vilket gör den ännu mer speciell. Dessutom är tyget otroligt mjukt vid beröring – du kommer inte att tro hur lyxigt det är! Den är perfekt för att mysa med och göra ditt hem ännu varmare.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
109986-94a22d.jpeg

En förtjusande och mjuk katt

Låt den här stora, fluffiga katten bli en del av din familj – alla vet att du inte kan leva utan dessa fyrbenta varelser! Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller för att du förtjänar lite läcker uppmärksamhet är vår plyschkatt ett bra sällskap. Ge en till någon viktig person i ditt liv som en gåva som de alltid kommer att minnas. Skaffa en idag och dela många lyckliga stunder med denna perfekta plyschkompis!

Ett roligt uppstoppat djur

Du kommer att älska hur den här stora vita katten ser ut i ditt hem; dess fläckiga päls ger en unik touch som ger liv åt alla rum. Du kommer också att uppskatta hållbarheten hos detta husdjur: dess plyschmaterial gör att den tål många kramar utan att falla sönder! Med rätt skötsel kommer den garanterat att hålla i många år och bli en omhuldad familjemedlem.
0-3115b1.jpeg

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Matériau

Coton

Animaux

Chat

Dimensions

35 cm