-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Plyschhaj katt hängsmycke

170,00 kr

Letar du efter något helt bedårande som kan förgylla din dag? Titta inte längre än på plyschhänget med hajkatten! Det här lilla plyschhänget är inte bara charmigt, det är också roligt, unikt och otroligt gosigt.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Bedårande hajkatt

Den här gulliga hajkattungen är tillverkad i ett ultramjukt material som är perfekt för att gosa med, och den kommer att få dig att le varje gång du tittar på den. Oavsett om du har en dålig dag och behöver något glatt för att muntra upp dig, eller om du letar efter något att prata om med dina vänner, är den här förtjusande lilla hajkatten här för dig! Med sina ljusa färger och knubbiga tassar är den den perfekta följeslagaren för alla tillfällen.

Plysch att hänga upp

Ta den med dig vart livet än tar dig – det kompakta formatet på det här plyschhänget gör det lätt att ha med sig i väskan. Tack vare sladden kan du dessutom presentera den som en modeaccessoar! Lägg till lite sötma till din garderob när du vill – alla ögon kommer att riktas mot den här gulliga lilla killen på ett ögonblick Ge ditt liv en gnutta glädje idag och skaffa plyschhänget: det mest värdefulla och förtjusande sättet att få ett leende på ditt ansikte!
110002-79d9ad.jpeg

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Caractéristiques

Pendentif