-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Stor plyschkattkudde grå

397,00 kr795,00 kr

Katten är barnens favoritdjur. Din son kommer att hitta en förtrogna i den här stora grå kattkudden i plysch. Dess vänliga ansikte med ett sött utseende kommer att tilltala ditt barn.

Den stora grå kuddkattens stora kattplysch är en mjuk och fluffig plysch, perfekt för barn. Den är formad som en katt och är tillverkad av ljusgrått tyg. Pälsen är silkeslen och kroppen är fylld med mikrokulor, vilket gör den mycket bekväm. Barnen kommer att älska den!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Stor plyschkattkudde grå Plyschdjur Plyschkatt Material: Bomull

En bra kudde

Den här stora och söta katten kommer att älska att dela din sons säng för att gosa med honom. Används den här katten som kudde kommer den att ge honom en lycklig natt med en drömsk sömn. Det finns plyschiga grå kattkuddar och sedan finns det riktiga katter. Som de flesta människor har du förmodligen haft en katt eller två i ditt liv. Kanske har du till och med haft en vän som hade en grå katt. Men att ha en riktig grå katt som husdjur är en helt annan sak. Grå katter är kända för att vara intelligenta, tillgivna och lojala, vilket gör dem till perfekta följeslagare för många människor. De har också en unik personlighet och kan kommunicera med sin ägare på ett mycket speciellt sätt. Faktum är att det ofta sägs att grå katter har ett eget språk som de använder för att kommunicera med oss.

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret upptäcka vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket påverkar kvaliteten på vår sömn och vårt humör.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans