-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Stor brun plyschkattkudde

397,00 kr795,00 kr

Ditt barn älskar gosiga leksaker, den här stora bruna kattplyschan kommer att göra henne glad. Ett sött djur som avgudar småflickor och som vill mysa med henne för en kram.

Den här plyschkudden är mjuk och bekväm, perfekt för barn och vuxna. Pälsen är mjuk och tät, vilket gör den perfekt att ligga på eller svepa in sig i. Plyschan är av hög kvalitet, går att tvätta i maskin på kallt och är lämplig för personer med djurallergier. Den är fylld med mjukt dun som inte fångar upp damm, vilket gör den hypoallergen. Den här kudden är en fantastisk present till barn och vuxna.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Stor plyschkattkudde grå Plyschdjur Plyschkatt Material: Bomull

En mjuk plyschleksak

Den här plyschan är mycket mjuk att röra vid. Att hålla den i sin famn ger en enorm känsla av komfort. Din dotter kommer inte att tröttna på att gosa med den, hon kommer att hitta kvalitetssömn vid dess sida.
Vår bruna kattkuddeplysch är en perfekt gåva för kattälskare och kramfantaster! Med sin mjuka, silkeslena päls är den här plyschkatten idealisk för att gosa med eller dekorera ditt hem. Dess generösa storlek gör den idealisk som kudde eller som dekorativ accessoar. Den här vackra plyschkatten kommer garanterat att bli en favorit hos alla!

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär en förbättring av vår sömn och vårt humör.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans