-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Kattdocka klädd som en haj

284,00 kr

Vi presenterar Little Cat plyschdocka klädd som en haj! Den här livfulla och kreativa plyschleksaken är det perfekta tillbehöret till alla barnrum för att ge glädje och uppsluppenhet till en miljö.

Dockans mjuka tyg består av ett mjukt och slitstarkt plyschytter, vilket gör den säker och pålitlig för ditt lilla barn. Med sin unika hajdräkt har den en mjuk fena ovanpå huvudet, vassa filttänder och två busiga ögon – den här lekfulla leksaken kommer garanterat att ge ditt barn oändligt mycket glädje.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Helt enkelt bedårande!

Här är det perfekta tillägget till alla barnrum: plyschdockan Little Cat klädd som en haj. Den här förtjusande gosedjuret kommer garanterat att fånga ditt barns uppmärksamhet med sin roliga design och charmiga personlighet. Tillverkad av supermjukt tyg kommer denna förtjusande katt-haj-hybrid garanterat att ge många timmars komfort och lek. Det detaljerade broderiet ger den ett iögonfallande utseende, medan dess lilla storlek gör den lätt att resa med – perfekt för bil- eller flygresor när du behöver en liten följeslagare! Slitstarka material säkerställer att den här plyschdockan är byggd för att hålla, så du kan vara lugn i vetskapen om att ditt barn kommer att njuta av den i många år framöver. Dessutom bjuder den unika designen på spänning – det är omöjligt att inte vilja ha en! Så lägg till lite nyckfullhet i ditt hem idag – skaffa din lilla katt i hajkostym plyschdocka nu!

Den nya följeslagaren!

Här är ett unikt och förtjusande tillskott till familjen med uppstoppade djur – plyschdockan Little Cat klädd som en haj! Den här oemotståndligt söta 14-tums plyschdockan är helt enkelt perfekt för alla barn som älskar sötma och lite skoj. Hans gosiga yttre döljer hans sanna identitet som en busig liten katt utklädd till haj, komplett med fenor, små ögon och ett tandigt flin.
Plyschdockan Little Cat in Shark’s Clothing är tillverkad av material av högsta kvalitet som ger extra mjukhet och komfort för din lilla. Den är inte bara mjuk att röra vid, utan den är också lätt och hållbar nog för att klara oändliga lekäventyr. Den kommer garanterat att bli ditt barns nya bästa vän!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Peluche

Storlek

13cm