-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Beige Sloth Mr och Mrs

499,00 kr

Vi presenterar herr och fru Beige eller vit plyschsugna sengångare! Den här förtjusande duon av gosiga varelser är det perfekta tillägget till alla bostadsområden. De här två små varelserna är tillverkade av supermjukt plyschmaterial och kommer att se förtjusande ut på en hylla eller byrå i ett barnrum. Oavsett om det är en gåva eller en personlig behandling kommer detta lilla plyschpar att få alla att sträcka sig efter en kram !

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Liten beige sloth par plysch, arm i arm, presenterad på en vit bakgrund

Charmiga små följeslagare!

Plyschsetet Mr. and Mrs. Beige Sloth Plush Set kommer garanterat att ge ett lyckligt leende till alla som får det! Det här förtjusande paret av plysch-sloths är tillverkat av det mjukaste materialet och har en förtjusande beige päls och stora inbjudande ögon. Varje sengångare har sina egna speciella detaljer, såsom broderade accessoarer och fina filtornament – vilket gör dem perfekta att gosa med.
Dessutom är det här inga vanliga djur; de är herr och fru, skapade som ett speciellt par för att ni ska kunna dela stunder av ömhet och kärlek. De leende uttrycken kommer alltid att påminna dig om att sann lycka ligger i att fira små stunder tillsammans och låta din partner veta hur mycket du bryr dig om honom.
Detta beige Lilla Sloth plyschpar är idealiskt för barn över 3 år samt vuxna som vill uttrycka sin tillgivenhet på ett roligt sätt! Perfekt för förvaringshyllor, sovrumshörnor eller en favoritplats i soffan.

Ditt barn kommer att älska det!

Välkommen till djungeln med de beige och vita herr och fru Sloth plyschies! Vårt förtjusande plyschset är det perfekta tillägget till alla hushåll som älskar sengångare. Den här älskvärda duon består av en hane och en hona och kan vila bekvämt på en säng eller stol – vilket ger ett inslag av värme och gos till alla bostadsutrymmen. De här små pälsvännerna är tillverkade av de finaste materialen och har en supermjuk päls som nästan får dig att vilja ge dem en kram! Med detaljerade ansiktsuttryck och förtjusande skräddarsydda tassar kommer våra små beiga sengångare snabbt att bli adopterade i familjens hjärtan. Dessutom är de perfekta att ge bort i present! Oavsett om du letar efter något speciellt till dina barn eller bara vill ge någon ett leende på läpparna, ger det här charmiga paret omedelbar glädje. Få in lite mer skoj i ditt liv – lägg till lite galenskap med Mr. och Mrs. Sloth Plushies idag!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Peluche courte

Dimensions

Taille unique = 34 cm