-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Rosa kanin plysch

227,00 kr

Det här är den rosa kaninen, som är så söt! Den här gosedjuret kan ges till barn från en mycket ung ålder, och dess fylliga behållare gör att de kan ta tag i den och ge den stora kramar!

Den här mjuka rosa plyschkaninen är perfekt för att gosa och leka med. Barn kommer att älska denna söta och mjuka plysch och kommer att ta väl hand om den. Plyschkaninplyschan är tillverkad av högkvalitativa material och mjuka tyger, vilket gör den behaglig att röra vid och rolig att leka med. Barn kan använda den som en plyschfilt eller som en bekväm kudde för att sova. Denna rosa kaninplysch är en fantastisk present för barn och vuxna.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Rosa kanin plysch kanin plyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 23cm

Rosa kanin plysch

Den rosa kaninen är så mjuk! Den är också alldeles för söt med sin vackra rosa färg och sin mjuka look! Den här plyschan letar efter en ny vän för livet! Den rosa kaninplyschan är en mjuk och kramvänlig plyschleksak för barn. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är fylld med polystyrenkulor för optimal mjukhet och flexibilitet. Kaniner är ett av de mest populära gosedjuren och blir en fantastisk följeslagare för ladan. De är perfekta att gosa och kramas med och kan även användas som kudde. De rosa kaninplyschorna kan tvättas i maskin och torkar snabbt.

Upptäck vår samling av kaninplysch

Upptäck vår samling plyschleksaker med det sötaste av husdjur: kaninen! Detta djur är en symbol för dynamik och livsglädje! Han följer med unga och gamla i alla deras äventyr!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

23cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe