-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Kanin plysch grå hare

227,00 kr511,00 kr

Här är den grå kaninen, som är så söt! Den här plyschan älskar att gå ut i skogen för att upptäcka världen, och det han gillar mest är att tävla med andra djur!

Vår söta lilla kanin eller grå hare plysch är det perfekta sällskapet för ditt barn. Vår kanin är tillverkad av mjukt plyschmaterial och har ljusa svarta ögon och ett fräckt uttryck i ansiktet. Kaninens spetsiga öron är gjorda av elastiskt tyg, vilket gör dem lätta att böja i alla riktningar. Kaninens öron är noggrant knutna för att ge ett realistiskt utseende.

Den grå plyschkaninens långsträckta kroppsform åtföljs av en lång, smal svans som också är fäst vid kroppen. Kaninens slanka ben slutar i små vita fötter som är 100 % plysch och innehåller inte några lemmar av plast.

Vår plyschkanin är perfekt för rollspel och berättande och är idealisk för ditt barn att ta med sig vart de än går.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Grå kanin i plysch på ett bord framför en möbel

Kanin plysch grå hare

Den grå kaninen är så söt! Titta, hon sträcker ut handen efter dig för att få en stor kram! Köp denna vackra gråvita kaninplysch. Den är mjuk, fluffig och kommer att vara en bra partner för dina spel eller en söt dekoration i ditt rum. Den här plyschan är tillverkad av polyester och är cirka 58 cm hög.

Upptäck vår samling av kaninplysch

Upptäck vår samling plyschleksaker med det sötaste av husdjur: kaninen! Detta djur är en symbol för dynamik och livsglädje! Han följer med unga och gamla i alla deras äventyr!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe