-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Piggy Klädd Jumper I Love You

340,00 kr

Det här är I Love You jumper pig plysch, som är så söt ! Hon är så söt med sina söta kläder och kommer att älska att bli din nya bästa vän för livet!

Om du letar efter en originell plyschleksak för att glädja en vän eller älskad person, så är I Love You Dressed Pig plysch för dig !

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Jag älskar dig plysch grisig tröja Plyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Piggy klädd i jumper I Love You

I Love You plyschgrisen är full av kärlek! Hon avgudar barn och älskar att tillbringa kvalitetstid med dem!
Alla älskar uppstoppade djur, men grisplyschor är särskilt söta! Just den här grisplyschan är speciell eftersom den är klädd i en ”I Love You”-tröja, perfekt för att uttrycka din kärlek till någon speciell. Plyschan är extremt mjuk och gosig, och dess kompakta storlek gör den lätt att ta med sig överallt.
Förutom att vara en fantastisk följeslagare för barn kommer den här plyschan också att uppskattas av vuxna som har en förkärlek för husdjur.

Den lilla grisen

Grisen är ett mycket sött djur som är känt för sin passion för att ta stora gyttjebad och äta hela dagen! Här är ett bedårande djur!

Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton