-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Piggy klädd i svart tröja

340,00 kr

Här är plyschgrisen klädd i svart tröja, som är för trendig! Hon är alltid i modets framkant och älskar att ha stora shoppingdagar! Vill du följa med henne?
endast med en sittande plyschgris.

Plyschgris klädd i svart tröja är en vänlig liten plyschgris som gillar att klä sig varmt på vintern! Han är klädd i en svart tröja och en väska och bär en liten klocka på huvudet. Det här förtjusande gosedjuret kommer att glädja både barn och vuxna, och är perfekt för skoj eller för att gosa med.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plyschgris klädd i svart tröja Plyschgris djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Piggy klädd i svart tröja

Grisen i svart tröja är mycket mjuk! Hon älskar att ge stora pussar och att mysa med barn för stora kramar! Svart plyschgris med en mjuk svart ulltröja. Ögonen är i svart plast och munnen är påsydd. Svansen är kort och rund. Pälsen är mjuk att känna på. Med den här plyschgrisen har ditt barn något att leka med hela dagen och har sällskap på natten.

Den lilla grisen

Grisen är ett mycket sött djur som är känt för sin passion för att ta stora gyttjebad och äta hela dagen! Här är ett bedårande djur!
Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton