-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur av Havssnigel

227,00 kr340,00 kr

Vad kan vara sötare än en vacker vit uppstoppad snigel med blå ögon? Ingenting, verkligen ingenting! Den här lilla älsklingen, med sitt skal och sin fluffiga päls, kommer att få alla barn att bli förälskade! Ditt barn kommer att tillbringa lång tid med att föreställa sig vilka lekar han eller hon kommer att leka med den här vackra snigeln, som finns i olika storlekar.

Älskare av exotiska djur kommer att älska den här vackra havssnigelns plysch!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Cartoon Conch Doll, 1 stycke, plysch leksak, Ocean Animal, sniglar, kreativ födelsedagspresent för flicka Uncategorized a75a4f63997cee053ca7f1: 17cm|22cm|27cm

Havssnigel

Det här är inte en vanlig snigel, utan en havssnigelplysch, som är lite annorlunda än vad du är van vid att se och som har ett större och högre skal än landsniglar.
Detta söta havssnigelplysch kommer att göra unga och gamla glada! Den är mjuk, gosig och perfekt att gosa med. Den här snigeln är en bra följeslagare för tupplurar, godnattsagor eller helt enkelt som ett dekorativt föremål. Barn kommer att älska att leka med den tack vare dess unika form och roliga design. Den är också lätt att rengöra och fläckresistent, vilket gör den idealisk för små barn.

Blå ögon

Ögonen är gjorda av plast för att se ut som riktiga ögon, vilket gör den här snigelns plysch ännu mer gosig.

Cartoon Conch Doll, 1 stycke, plysch leksak, Ocean Animal, sniglar, kreativ födelsedagspresent för flicka Uncategorized a75a4f63997cee053ca7f1: 17cm|22cm|27cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Vit

Sexe

Unissex

Matériau

Coton