-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Giraffplyschkudde

284,00 kr

Här är giraffkudden i plysch, som är full av ömhet! Den här plyschan är lugn och sansad och älskar att ge stora kramar fulla av mjukhet och kärlek!

Giraffplyschan är en produkt av hög kvalitet. Det är en mjuk och plyschig giraff i form av en kudde. Giraffen har en framträdande näsa, en kam på ryggen och en lång svans. Kudden är insvept i ett tjockt, mjukt bomullstyg för en mjuk och bekväm känsla. Plyschgiraffen är en utmärkt present för barn och vuxna.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Giraffplyschkudde

Med giraffkudden i plysch får ditt barn en ny vän för livet! Den här plyschan älskar att tillbringa lyckliga stunder med barn! Ge dig själv en unik gåva med den här vackra giraffkuddeplyschan. Den här mjuka och gosiga plyschan kommer att vara perfekt för att följa med dig i dina stunder av avkoppling. Den är av mycket god kvalitet och har en snygg finish. Den här giraffen kommer att bli en succé för alla djurälskare.

Välkommen till savannen!

Med den här giraffplyschan blir det en total miljöombyte! Du kommer att transporteras direkt till savannen. Blunda och du kommer att höra alla djur som springer runt omkring dig. Det är den perfekta plyschan för blivande upptäcktsresande och djurälskare.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe