-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Jättelik elefant plysch

1.113,00 kr

Här är en stor plysch som du kommer att älska, en gigantisk elefant med en vacker färg och en mjuk päls. Han kommer att förföra dig med sitt fängslande ansikte och sina vackra svarta ögon.

Ett jätteelefantplysch är perfekt för imitationslekar, eftersom det låter barnen känna sig som om de verkligen befinner sig i naturen. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har ett realistiskt utseende, vilket gör den perfekt för barn som älskar djur. Plyschan är tillverkad av mjukt och fluffigt tyg, vilket gör den bekväm för barn att mysa i. Den är också lätt att rengöra, eftersom den kan hand- eller maskintvättas.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plysch av jätteelefant Material: Bomull

Stor elefant plysch

Den här stora plyschelefanten älskar att vila i din säng på natten. Den har stora, känsliga öron för att lyssna på din röst i en vaggvisa. Den här jätteplyschan är en mjuk, lurvig elefant. Han har en lång, vikbar snabel, långa ben och stora öron. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är fylld med sand för att hålla den på plats. Den är mycket mjuk att röra vid och kommer att vara en fantastisk följeslagare för dina barn.

Jättestor plysch

Ingen kan förbli likgiltig inför den våg av kärlek och ömhet som kommer från en gigantisk plysch. Den här plyschan kommer att tilltala både unga och gamla. Oavsett om det är en jättebjörn, en stor enhörning eller en enorm val kommer du att bli glad över vår samling av jätteplysch.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

98cm