-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Kanin Jättestor Vit Ros

875,00 kr

Här är en vacker kaninplysch som kommer att förföra dig. En underbar varelse med vackert rosa hår och långa öron. Han älskar barn och gillar att springa runt med sina små tassar för att följa dem i deras lekar.

Om du letar efter ett vackert plyschdjur som passar till dina vårdekorationer eller för att göra en älskad person glad, är detta jättelika vita kaninplysch med en ros perfekt!

Slut i lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Jätteplysch vit kanin med rosa jätteplysch Material: Bomull

Mjuk plysch

Välj den här mjuka vita jättepälsen som älskar att gosa med barn och vagga dem till sömns.
Den här förtjusande vita kaninen är 80 cm hög, så den är idealisk för barn och vuxna som vill gosa med en stor fluffig kanin. Han har en röd tygros på örat, vilket ger honom ett mycket sött utseende. Det här mjuka plyschdjuret är fyllt med polyester och kan tvättas i maskin, vilket gör det lätt att ta hand om.

Jättestor plysch

Ingen kan förbli likgiltig inför den våg av kärlek och ömhet som kommer från en gigantisk plysch. Den här plyschan kommer att tilltala både unga och gamla.
Oavsett om det är en jättebjörn, en stor enhörning eller en enorm val kommer du att bli glad över vår samling av jätteplysch.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

80cm