-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Fruktdocka i morotformad plysch

465,00 kr

Den här plyschade fruktdockan i form av en morot är jättesöt! Den är perfekt för barn som älskar frukt och grönsaker. Plyschleksakens söta form är perfekt för att ta tag i och hantera. Den är tillverkad av mjukt, fluffigt tyg, vilket gör den mycket behaglig att röra vid. Dess broderade ögon och rosa mun kommer garanterat att få barnen att bli förälskade. Den här dockan är ett utmärkt sätt för barn att lära sig om och älska frukt och grönsaker. Morötter är inte bara hälsosamma att äta, de är också väldigt roliga! Hjälp ditt barn att utforska sin fantasi med vår morotsfruktdocka idag!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Dina barn kommer att älska det

Den här plyschade fruktdockan i form av en morot är en söt och rolig leksak för barn. Den är gjord av mjukt och fluffigt tyg, med svarta sydda ögon och ett glatt leende. Barnen kommer att älska att leka med den här plyschdockan och ta den med sig överallt. Den här förtjusande dockan kommer garanterat att få ditt barn att le med sitt söta och glada ansikte. Tillverkad av mjuka och gosiga material är vår fruktdocka den perfekta gosskompisen för ditt lilla barn.

Idealisk för hantering

Den här plyschan är perfekt för både små och stora barn. Små fingrar kan ha roligt att röra och hantera den, medan äldre barn kan använda den som en dekoration i sitt rum eller som en present till en vän.

Leende orange morotsdocka

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Taille

55 cm