-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Kaninpanna plysch med morot

511,00 kr568,00 kr

Det här är vår plyschade kaninkittel som förtrollar barnens hjärtan med sin vänlighet. Den här kaninen är inbyggd med en vattenkokare inuti där du kan sätta varmt vatten för att värma din dotters säng eller till och med använda den när hon sitter i soffan och tittar på TV.

Det är en kaninformad plysch med en mörkorange tygmorot. Kaninen är fäst vid moroten och moroten har en vit plastkärna. L

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Kaninplysch med morot Kaninplysch a7796c561c033735a2eb6c: Vit

Lättar muskelsmärta

Med den här varmvattenflaskan kan du inte bara sätta varmt vatten för att värma ditt barns säng, utan den är också utmärkt att sätta på stela ben för att lindra muskelsmärta. Bunny Bunny med morot är en vacker plyschleksak som ditt barn garanterat kommer att älska. Materialet som används för dess utformning är fleece av hög kvalitet, vilket gör den mycket mjuk att röra vid. Den här plyschan är helt vadderad och har en morot. Moroten kan värmas i mikrovågsugnen för att värma barnet under de långa vinterkvällarna eller efter en dag av utomhuslek.

Den storlek som passar dig bäst

Den här kaninen finns i 1000 ml och 2000 ml, så du kan välja den storlek som passar dig bäst beroende på din situation och hur du vill använda den här plyschan.
Kaninplysch med morot Kaninplysch a7796c561c033735a2eb6c: Vit

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Vit

Matériau

Plástique; Coton;

Storlek

1000 ml, 2000 ml

Sexe

Fille