-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Varmvattenflaska Plyschig Katt

511,00 kr568,00 kr

Förutom många andra djur har vi också en plyschkisse som är ett av barnens favoritdjur. Den här kattungen med sitt fluffiga skägg kommer att bli din nya bästa vän på vintern och värma dig eller din dotter. Den finns i 1000 ml och 2000 ml kapacitet, så du kan välja vad som bäst passar dina behov.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plysch katt kittel plysch a7796c561c033735a2eb6c: Grå

Handbroderad

Den här plyschan med varmvattenflaska har många detaljer som är handbroderade för att förhindra olyckor. Eftersom dessa gosedjur är avsedda för barn kan alla typer av plastdetaljer bli farliga.
Kattplyschkitteln är en produkt som består av en kattplysch och en varmvattenflaska. Plyschan är insvept i ett avtagbart, maskintvättbart överdrag. Varmvattenflaskan kan användas för att lindra muskelsmärta eller för att slappna av.

Hög kvalitet

Materialet i denna plysch för varmvattenflaskor är bomull, men inte vilken bomull som helst, utan en bomull av hög kvalitet som tål värme och maskintvätt vid höga temperaturer.

Plysch katt kittel plysch a7796c561c033735a2eb6c: Grå

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grått

Matériau

Plástique; Coton;

Storlek

1000 ml, 2000 ml

Sexe

Fille