-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Svampformad Frukt

477,00 kr

Den här plyschade fruktdockan i form av en svamp är helt enkelt bedårande! Den är perfekt för barn som älskar svamp och låter dem ha roligt samtidigt som de utvecklar sin fantasi. Dockan är tillverkad av mjukt plyschmaterial och är dessutom maskintvättbar. Den här charmiga leksaken är tillverkad av mjuka och svampiga material, vilket gör den till en gosig följeslagare för ditt lilla barn.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Mjuk och smidig

Den här plyschiga svampdockan är en unik och rolig produkt. Detaljerna är imponerande, med ett svamphuvud och ansikte som nästan ser äkta ut. Plyschet är mjukt och gosigt, vilket gör den perfekt att gosa med. Barn kommer att älska att leka med den här plyschdockan och ta den med sig överallt.

Material av hög kvalitet

Den här plyschiga svampdockan är en söt och rolig leksak för barn. Den är tillverkad av mjukt tyg och högkvalitativa material, vilket gör den mycket bekväm att leka med. Plyschdockan är också lätt att rengöra och underhålla.

Leende svampdocka i rosa och beige

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Taille

42 cm