-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Ronald Harry Potter Jätteplysch

454,00 kr965,00 kr

Om du letar efter en originell och magisk gåva har vi lösningen med vår stora Ronald Harry Potter-plysch.

Den här plyschan är så fantastisk som serien, den är mjuk, öm och gjord av högkvalitativt material.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
94895-13f559.jpeg

Skapa fantastiska berättelser!

Ronald, som i serien kallas Ron, är Harry Potters bästa vän och går in i Hogwarts House tillsammans med Hermione och bildar en trio av trollkarlar som ska skydda och möta många utmaningar genom hela serien.
Skapa fantastiska berättelser för ditt barn med vår fantastiska jätteplysch Ronald.

Denna vackra jätte Ronald-plysch är ett utmärkt val för fans av den berömda trollkarlsvärlden Harry Potter! Plyschan är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk att röra vid, vilket gör den till en fantastisk följeslagare för tupplurar och kramar. Detaljerna i ansiktet och dräkten är perfekta för att fånga Ronalds essens. Det här plyschet kommer att bli ett utmärkt tillägg till alla Harry Potter-samlingar eller helt enkelt som en lysande dekoration i ett barnrum.

Bli den största av alla trollkarlar

Upptäck vår otroliga kollektion av Harry Potter-leksaker, direkt från J.K Rowlings berömda universum! Ge dig ut på äventyr med Harry, Ron och Hermione och åk till Hogwarts för att lära dig magi och bli den bästa trollkarlen i världen!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Röd

Storlek

20cm, 40cm, 60cm

Matériau

Coton