-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Harry Potter Jätteplysch

454,00 kr965,00 kr

Upptäck den fantastiska berättelsen om den unge mannen Harry Potter. Berättelsen handlar om Harrys vänskap med andra trollkarlar i hans ålder och konflikter med sina fiender.
Ge dig ut på ett äventyr med vår gigantiska Harry Potter-plysch och skapa din egen berättelse för att glädja ditt barn som är ett stort fan av serien.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
0-1308b5.jpeg

För de största Harry Potter-fansen!

Harry Potter, en serie om en ung pojke vid namn Harry James Potter, som vid 11 års ålder upptäcker att han är en trollkarl när han blir inbjuden att studera på Hogwarts skola för häxkonst och trolleri.
Är ditt barn ett Harry Potter-fan? Presentera dem då för vår fantastiska jättestora Harry Potter-plysch, skapa magiska äventyr med vår plysch!

Denna vackra officiella Harry Potter-plysch är den perfekta presenten för alla fans av den berömda serien! Den mäter 60 cm i höjd och är tillverkad av mjukt, silkeslent tyg, vilket gör den perfekt att gosa med. Den gosiga leksaken är en exakt representation av karaktären från filmen, komplett med Hogwartsuniform och trollstav. De broderade ögonen i ansiktet är ljusa och uttrycksfulla, vilket ger en touch av äkthet till den här härliga produkten. Små fans kommer att älska att leka med den här plyschan och somna kramandes med sin nya vän.

Bli den största av alla trollkarlar

Upptäck vår otroliga kollektion av Harry Potter-leksaker, direkt från J.K Rowlings berömda universum! Ge dig ut på äventyr med Harry, Ron och Hermione och åk till Hogwarts för att lära dig magi och bli den bästa trollkarlen i världen!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Brun

Storlek

20cm, 40cm, 60cm

Matériau

Coton